Utedag på Njøs

mat

Onsdag hadde avdeling nede ein flott dag på Njøs 🙂 Ungane var med å laga eit tre-rettars måltid på bål. Dei delte opp pølser til lapskausen, laga rundstykker, grilla pinnebrød og laga plommegraut til dessert.

lunsj

  • Gjennom arbeidet med kropp, rørsle og helse skal barnehagen bidra til at barna får gode erfaringar med friluftsliv og uteliv til ulike årstider (Rammeplanen, 2011:42).
Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s