Lapskaus på bål

kokkar

Mange flinke kokkar.

Det er veldig kjekt å laga mat ute; ungane er interesserte og ivrige etter å hjelpa til, og dei kosar seg med å sitta rundt bålet og venta på at maten skal bli klar.

mat

Lapskaus

Me delte opp pølser, poteter, sellerirot, persillerot og blanda det saman med frosen lapskausblanding og kjøtbuljong. Mange av ungane syns lapskausen vart veldig god 🙂

  • Gjennom arbeidet med kropp, helse og rørsle skal barnehagen bidra til at barna får gode erfaringar med friluftsliv og uteliv til ulike årstider (Rammeplanen, 2011:42).
paera

Pærer

Me plukka søte og veldig gode pærer på Njøs; dei steikte me med smør, kanel og litt sukker på og åt til dessert 🙂

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s